Nagyon KARIB! MSC Seascape csoportos hajóút magyar idegenvezetővel | 2025. január 10-19.

Hajóutak, Karibi hajóutak, Karib-térségi hajóutak Útazonosító: 642915
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: repülő+hajó
  • Típus: Hajóút
Leírás

Nagyon KARIB! MSC Seascape csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
2025. január 10-19.

Miami (United States), Ocho Rios (Jamaica), George Town (Cayman Islands), Cozumel (Mexico), Ocean Cay MSC Marine Reserve (Bahamas), Miami (United States)

Utazni az élet egyik legcsodálatosabb kalandja, különösen, ha a világ legizgalmasabb tengeri úti céljait járhatjuk be. Kezdje meg a felejthetetlen kalandot Budapest szívéből, ahol menetrendszerű repülőjárat viszi el Önt a napfényes Miamiig. Itt egy éjszakát tölthet, hogy feltöltődjön a következő napra, amikor is az MSC Seascape hajó fedélzetén találja magát. Az MSC hajóutak igazi élményt nyújtanak minden utazónak.

Az út során a hajó Falmouth-ban, Jamaicán, George Townban, a Cayman-szigeteken, Cozumelben, Mexikóban, és az Ocean Cay MSC Marine Reserve-ben, Bahamákon áll meg, mielőtt visszatérne a kiindulási pontra, Miami kikötőjébe. Ez a körút tökéletes választás azok számára, akik szeretnék felfedezni a Karib-térség lenyűgöző tájait és kulturális gazdagságát.

Az MSC Seascape csodálatos létesítményeivel, kiváló szolgáltatásaival és a fedélzeti szórakoztató programok sokaságával kínál élményeket minden korosztály számára. Az MSC hajóutak garantálják, hogy minden percét élvezni fogja ezen a feledhetetlen utazáson.

A Chemol Travel szervezésében ez a csoportos hajóút nem csupán egy egyszerű kiruccanás. Ez egy tökéletes lehetőség arra, hogy barátaival vagy családjával együtt élvezze a Karib-tenger különleges világát. Fedezze fel velünk a karibi hajóutak varázslatos világát, és tegye emlékezetessé vakációját az MSC Seascape fedélzetén!

Most különleges ajánlatunk keretében, ha az indulás előtt legalább 90 nappal lezárja a foglalását, 19 900 Ft kedvezményt kap utasonként. Ráadásul, ha az összeget egyben kifizeti, legalább 150 nappal az indulás előtt, további 5% kedvezményt is élvezhet a hajóút díjából. Az árfolyamgarancia biztosítása mellett nem kell aggódnia az euróárfolyam ingadozásai miatt. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy a karibi napok varázslatos világában merülhessen el!

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2025-01-10 - 2025-01-19 8 éj Belső kabin (IR1) Teljes ellátás 1.009.900 990.000 Ft Ft/fő, 2F
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok